busem po europie odcinek 5 crepello racehorse chairman bao website software margineanu zavalaidanga karaoke version naruto shippuden ep 140 dublado contos best new tech magazine
 

Aankoop

Een woning kopen?

Voor veel mensen is een woning kopen iets onbekends. Ik heb mijn droomhuis gezien, en nu? Wat moet ik allemaal regelen? Staan er geen gekke dingen in de koopakte? Allemaal vragen die bij veel mensen opkomen en waarvan ze niet goed weten wat er mee te doen. Een woning kopen is een grote en belangrijke beslissing in iemands leven. Hinneke Taxatie & Advies kan u hierbij helpen.

Het proces

Heeft u een woning gevonden die aan al uw eisen voldoet? Of vindt u het lastig om uw droomhuis te vinden? In beide gevallen kan Hinneke Taxatie & Advies u helpen. U kunt er voor kiezen om het gehele proces van de zoektocht en bezichtiging van de woning tot aan de overdracht bij de notaris door ons te laten begeleiden. Ook is het mogelijk om voor een deelproces te kiezen, bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen, een bouwkundige keuring of het controleren van de koopakte.

 

Tijdens het proces van de aankoop worden alle belangrijke zaken door ons geraadpleegd. Hierbij moet u onder andere denken aan het kadaster, het eigendomsbewijs, het bestemmingsplan etc. Dit zorgt er voor dat u naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

 

Indien wij mee gaan met bezichtigingen, controleren wij de bouwkundige staat van de woning. Mochten wij twijfels hebben dan adviseren wij een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Indien u dit wenst zullen wij ervoor zorgen dat deze bouwkundige keuring wordt uitgevoerd.