zecchino d'oro 2009 canzoni straniere tibere et la maison bleu kastellin osuuspankki tilit sonora desert museum wedding urban dictionary scouse slang dictionary
 

Taxatie

Waarom moet ik een woning laten taxeren?

Er zijn verschillende redenen waarom de waarde van een woning moet worden bepaald. De meest bekende reden is voor het verkrijgen van een hypotheek i.v.m. de aankoop of verbouwing van een woning. Echter zijn er meerdere redenen voor taxatie van een woning, namelijk bij scheiding, een verkregen erfenis of bijvoorbeeld voor aan- of verkoop van een woning.

 

Het taxeren van een woning dient uitgevoerd te worden door een onafhankelijk en gecertificeerd taxateur.

NRVT

Gecertificeerd en erkend taxateur

Om te mogen taxeren dient de taxateur gecertificeerd zijn en ingeschreven staan bij een kwaliteitsregister. De taxateur van Hinneke Taxatie & Advies staat ingeschreven in het register van Nederlands Register Vastgoed Taxateur, ofwel het NRVT. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de taxatie-instituten NWWI en de Taxateursunie. De rapporten die opgesteld worden voldoen hiermee aan de eisen van de NHG en worden door alle financiële instellingen geaccepteerd.

 

Hinneke Taxatie & Advies is daarnaast aangesloten bij de branche organisatie VastgoedPRO.

Werkgebied

Hinneke Taxatie & Advies is werkzaam in een groot gedeelte van Twente, waaronder de grote steden Enschede en Hengelo. Tevens mogen wij taxeren in o.a. Borne, Delden, Haaksbergen en Goor. Ook het noord-oosten van de Achterhoek hoort tot het werkgebied, waaronder Eibergen en Neede. Doordat wij werkzaam zijn in een klein gebied, zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.